De kracht van Tiktok

Gepubliceerd op 16 november 2022 om 13:23

Wauw! Inmiddels zit ik op de 59 ontvangen bestellingen waar ik zo ontzettende dankbaar voor ben!


Op dit moment heb ik al mijn pijlen gericht op content / filmpjes maken op tiktok en daarmee mensen enthousiast maken voor edelstenen sieraden etc. In het begin liep het nog niet echt storm, waardoor ik aan mezelf ging twijfelen. Is alleen tiktok wel voldoende (op dit moment gebruik ik mijn instagram account om mijn tiktoks op te zetten met af en toe een post specifiek gericht voor instagram). 

Maarrr geduld heeft zijn  vruchten afgeworpen.
Ik ben stug 1 tot 5 filmpjes per dag (?!) blijven posten op tiktok en inmiddels heb ik ruim 1400 lieve volgers. Het leuke aan Tiktok vind ik dat het een positieve community is. Ik volg ook veel concullega's en zij volgen mij ook weer terug. De interactie op de filmpjes vind ik altijd heel tof en het is ook super leuk om een berichtje (of zelfs Tiktok filmpje!) te krijgen van iemand die zijn of haar bestelling binnen heeft. Ik heb de eerste verzoeken al gekregen om een inpakfilmpje te maken van een bestelling en dat doe ik altijd met heel veel plezier!


In de toekomst moet ik nog even kijken of het mij blijft lukken om van iedere bestelling een inpakfilmpje te maken, maar als mensen daar om vragen dat ga ik mijn uiterste best doen om daaraan gehoor te geven.

Buiten de inpakfilmpjes is Tiktok een geweldig medium om iets meer te vertellen over mijn mooie stenen / sieraden, af en toe een grapje te maken en mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan! Wel moet ik bekennen dat er ontzettend veel tijd in Tiktok gaat zitten, tot het zoeken van inspiratie voor leuke filmpjes tot het maken en editen van filmpjes. Maar de tijd die ik erin heb geïnvesteerd heeft zich nu dubbel en dwars terug verdiend. Voorlopig is Tiktok dan ook nog niet van mij af :)

Dus tot ziens op op Tiktok!

 

Fijne ochtend, middag, avond of nacht lieve lezer, tot de volgende blog!

Veel liefs Femke

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.