Plannen voor 2023!

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 15:17

Terugblik 2022

Voordat ik begin over mijn plannen voor 2023 wil ik eerst nog heel even terugblikken naar 2022.

Wat een bijzonder jaar was 2022, waarin heel veel is gebeurd op persoonlijk gebied en op zakelijk gebied. We hebben een onvergetelijke reis gemaakt van 9 weken door Spanje en Portugal. Ik ben daarna in gesprek gegaan met een coach om te ontdekken waar ik heen wilde op zakelijk gebied. Ontdekte daardoor dat ik heel graag een combinatie wilde van aan de ene kant bezig zijn met juridisch inhoud bij een gemeente en aan de andere kan heel graag eindelijk die sprong in het diepe wil maken als zelfstandig ondernemer. Best wel pittig om ineens twee nieuwe uitdagingen tegelijkertijd aan te gaan! Vrije avonden en een vrij weekend zijn dingen van het verleden, maar ik merk dat ik ontzettend veel energie krijg van deze twee nieuwe uitdagingen.

Ik had van te voren niet durven dromen dat ik na een half jaar al zoveel (200!!!) mooie bestellingen heb mogen versturen en al kan zeggen dat ik een hele fijne (vaste) klantenbestand opgebouwd heb. Zo ontzettend dankbaar daarvoor!

Vooruitblik 2023

Natuurlijk heb ik nog heel veel doelen en mooie ideeën voor de toekomst van Secret Gem.
Zo wil ik graag mijn collectie blijven uitbreiden, meer grote en bijzondere stukken en een uitgebreide collectie van vaste items aanbieden.
Ook wil ik mijn kennis vergroten over de eigenschappen en werking van alle mooie stenen en dit ook toevoegen aan mijn edelstenen index. Mogelijk komt er ook een afdeling met meer spirituele items op mijn webshop, zoals pendels, palo santo, boeken en bijvoorbeeld mooie tarotkaarten etc.

Hiernaast lijkt het mij heel leuk om meer te doen met geboortestenen, stenen die goed zijn voor specifieke doeleinden, cadeau ideeën, uv-reactieve stenen, zelf een adventskalender maken en zo heb ik nog vele andere plannen en ideeën!
Mocht ik na het voorgaande nog tijd over hebben dan zou ik het heel leuk vinden om op markten te gaan staan. Hiernaast heb ik ook een aantal zakelijke doelen voor Secret Gem gesteld, ik ben namelijk van mening dat het goed is om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Nou goed, je leest het, heel veel plannen, doelen en ideeën voor 2023.
Ik heb heel veel zin in dit jaar!

Heel veel liefs,
Femke
Secret Gem

Reactie plaatsen

Reacties

Bram
2 jaar geleden

Weer zo’n leuke blog! 2023 klink nu al als heel mooi jaar met zo veel nieuwe plannen maar vooral ook lekker doorgaan met hoe je al bezig bent ;-) Ben super trots op je! x