Even voorstellen!

Gepubliceerd op 21 september 2022 om 14:16

Wat leuk dat je op mijn eerste blog hebt geklikt! Aangezien ik nog maar net mijn webshop heb geopend leek het mij leuk om te beginnen met een blog waarin ik mij even kort aan jullie voorstel.

Mijn volledige naam is Femmetje Maaike Bogers, maar ik ben blij dat mijn roepnaam Femke is, vrienden noemen mij vaak Fem of grappend Femmetje (eigenlijk best een schattige naam, maar ik voel mij met mijn lengte van 1.82 gewoon net iets te groot voor deze naam).

Ruim een jaar geleden ben ik, mijn verloofde en onze lieve poes Zara, verhuisd naar het prachtige Kortenhoef. Dit is echte onze droom locatie waar we vanuit onze achtertuin zo de plassen op kunnen met onze sup of kano en je in de omgeving prachtige wandelingen kunt maken. 

Ik ben geboren en opgegroeid in Tiel waar mijn ouders een cafetaria hadden. Hier ben ik op jonge leeftijd gaan meehelpen, mijn niet lullen maar poetsen mentaliteit vindt daar zijn oorsprong. Na de MAVO ben ik naar het Grafisch Lyceum in Utrecht gegaan waar ik mijn verloofde (Bram) en mijn beste vriendin (Esther) heb leren kennen. Tijdens een schooluitje in Berlijn sloeg de vlam over en sindsdien zijn wij alweer 18 jaar (!?!) samen. Tijdens mijn stage op het grafisch lyceum besefte ik mij dat ik mezelf dit werk niet de rest van mijn leven zag doen en ben ik na het afstuderen gestart met de opleiding HBO Rechten in Utrecht. Tevens ben ik toen op kamers gegaan in Utrecht, ik had een plaatsje gevonden in een studentenhuis voor vegetariërs : ). Als snel was Bram zo vaak bij mij dat we op zoek gingen naar een huisje en gelukkig al snel een flatje in kanaleneiland vonden op 7 hoog met prachtig uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal en de Prins Clausbrug.

Na mijn afstuderen ben ik jurist geweest bij ARAG Rechtsbijstand en later ben ik letselschadebehandelaar geweest bij a.s.r. in Utrecht. Zoals je misschien aan mijn studiekeuzes (grafisch lyceum en HBO Rechten) kunt zien word ik heen en weer geslingerd tussen het creatieve en het meer exacte. Dit heeft voor heel veel onrust gezorgd, omdat ik niet zo goed wist welke kant ik nou precies op wilde gaan. Na lang beraad, veel praten met goede vrienden, lieve familie en een jobcoach ben ik tot de conclusie gekomen dat ik heel graag een combinatie van de twee wil! 

Al jarenlang loop ik met het idee om een webshop te openen. Ik had al veel ideeën gehad, veel uitgezocht maar nooit doorgezet. Tot nu dus! Ik ben gewoon bij het begin begonnen, een naam, kvk, een website, producten uitgezocht. Als hobby maak ik al een poosje met macramé touw Fiber Art. Vrienden en familie gaven aan dat ik daar eigenlijk wel wat meer mee zou kunnen doen, na veel aanmoediging heb ik besloten dat ik naast de mooie mineralen, edelstenen, sieraden en home decor ook FiberArt aan ga bieden op mijn site. 

Inmiddels zie ik dat het al een heel lang lief dagboek verhaal is geworden dus ik zal tot een eind komen.
Super leuk als je het tot hier hebt gehaald met lezen. Binnenkort zal ik nog een blog schrijven over het opzetten van succesvolle webshop.
Spoiler Alert: Ik moet er nog achter komen hoe dat moet! haha.

Fijne ochtend, middag, avond of nacht lieve lezer.
Veel liefs Femke!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Marica
2 jaar geleden

He lieve Femke,
Leuk om te lezen jouw verhaal. Vooral van je naam. Grappig.
Veel succes en liefs Marica.

Bram
2 jaar geleden

Wat leuk geschreven! Heel veel succes en ik ben benieuwd naar de volgende blog

Esther
2 jaar geleden

Super leuk om te lezen lieverd ben trots op je! Dat het een succesvolle webshop mag worden. Dikke kus, Esther

Micha van der Geld
2 jaar geleden

Lieve Femke, ik kijk nu al uit naar je volgende blog. Zo leuk om te lezen hoe het allemaal begon. En ook wel een tikkeltje jaloers😉, want herken het heen en weer geslingerd worden tussen creatief bezig zijn en het geworstel met dossiers. Heel veel succes met je webshop en leuk om je te volgen. Liefs.😊

Joke vd
een jaar geleden

Hoi Femke en Bram wat leuk om over jou /jullie leventje te lezen wat ik ook ontzettend leuk vond was t lezen waar jullie gewoond hebben we hebben namelijk in de zelfde straat gewoond jullie in de hoge flat en ik in de lage flats in Utrecht vanaf 1996 tot 2013 maar goed vond je blog erg leuk en snap dat je soms ineens zoiets hebt welke kant wil ik op ik denk dat je gedaan hebt wat op dit moment goed voor jou en ook voor Bram is altijd doen wat je hart je ingeeft wat jij hopelijk lees ik binnenkort nog meer hier op jou blog vr gr Joke

Karoline Doudeijns
een jaar geleden

Hartstikke leuk stel! Relaxte lives op TikTok, alles helder en duidelijk, mooie spullen, goed verpakt. In 1 woord mijn lievelingswinkel ❤️👌